ΔΩΡΕΑΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΦΟΡΙΚΩΝ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ

Το ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΑΒΥΛΩΝΙΑ ανακοινώνει δωρεάν εργαστήριο προφορικών στα αγγλικά για αρχαρίους και προχωρημένους στη Θεσσαλονίκη.

Ψάχνετε για προφορικά μαθήματα αγγλικών; Θέλετε να εκφραστείτε και το έχετε ήδη δοκιμάσει, αλλά εξακολουθείτε να αισθάνεστε άβολα κατά την επικοινωνία; Εδώ μπορείτε να βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για να αποκτήσετε άνεση και αυτοπεποίθηση στην επικοινωνία! Χωρίς πίεση και ασκήσεις γραμματικής - απλά μιλώντας, διασκεδάζοντας και κάνοντας νέους φίλους με τη βοήθεια διαφόρων δραστηριοτήτων και παιχνιδιών. 

Το εργαστήριο προσφέρεται ΔΩΡΕΑΝ για τα ενεργά μέλη και τους φίλους της Βαβυλωνίας, τους ανέργους (με την επίδειξη της κάρτας ανεργίας) και τους πρόσφυγες. Για όλα τα μη μέλη της Βαβυλωνίας το κόστος εγγραφής είναι 25€.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, καθώς συχνά ο αριθμός των αιτήσεων υπερβαίνει τον αριθμό των συμμετεχόντων ανά τμήμα.

Ώρες:

Τμήμα αρχαρίων (επίπεδο Α1-Α2)           Δευτέρα 17:00-18:00

Τμήμα προχωρημένων (επίπεδο Β1-Γ2)   Τετάρτη 18:30-19:30

Διάρκεια: 4 μήνες, 16 συναντήσεις 

Εισηγητές: Viktoriia Stopa & Margaryta Deder

Περισσότερες Πληροφορίες :

Δ/νση: Βύρωνος 3,Θεσσαλονίκη (Κέντρο)

Τηλ: 2316 00 8305 (καθημερινά 11:00-21:00)

Κινητό: 694 723 8850 (καθημερινά 11:00-21:00)

e-mail: info@babilonia.gr

Facebookwww.facebook.com/babylonia.cultural.center

Για την ηλεκτρονική προεγγραφή συμπληρώνετε την παρακάτω φόρμα.

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΡΟΕΓΓΡΑΦΗ-ONLINE SUBSCRIPTION

(ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ)
Για τις γλώσσες σημειώστε την ΓΛΩΣΣΑ και το ΕΠΙΠΕΔΟ που σας ενδιαφέρει ( πχ. Α1- ΑΓΓΛΙΚΑ ,B2-TOYRKIKA) (For greek language choose your level etc. Greek LEVEL A1, Greek LEVEL A2...)
Τα τμήματα είναι γραμμένα στην σχετική ανακοίνωση.(Πχ. Δευτέρα 19:30-21:45 )- the hours of courses (etc. Monday 19.30-21-45)
Η εγγραφή σας θα ολοκληρωθεί με την καταβολή της 1ης συνδρομής.Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας με βάσει την ημερομηνία καταβολής της 1ης δόσης, καθώς συχνά ο αριθμός των αιτήσεων υπερβαίνει τον αριθμό των συμμετεχόντων ανά σεμινάριο Παρακαλώ περάστε από την γραμματεία του Κέντρου μας για την τακτοποίησή της πριν την έναρξη του σεμιναρίου. Your registration will be valid only by deposing the half tuition fee. Please pass by our place to complete your registration prior the beginning of the courses.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.