Εργαστήριο σύγχρονου ψηφιδωτού στη Θεσσαλονίκη

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τα μαθήματα ψηφιδωτού στη Θεσσαλονίκη, στο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΑΒΥΛΩΝΙΑ. 

Κατασκευάστε το δικό σας ψηφιδωτό!

 Σας περιμένω να εξερευνήσουμε παρέα τον θαυμαστό κόσμο των ψηφιδωτών!

Το ψηφιδωτό είναι ένας κόσμος μαγικός. Ο κόσμος αυτός είναι γεμάτος από χρώματα, σχήματα, διαφορετικά υλικά, τεχνικές και εφαρμογές. Το ψηφιδωτό χωράει σε ένα κόσμημα ή μπορεί να εκτείνεται σε έναν τοίχο, να στολίζει ένα τραπέζι ή να φωτίζει ένα δωμάτιο. Η λογική του μοιάζει με αυτή του κολάζ και οποιοσδήποτε χωρίς εμπειρία μπορεί να φτιάξει κάτι ξεχωριστό και όμορφο.

Στο εργαστήριο αυτό θα δουλέψουμε με γυαλί, πλακάκι, πορσελάνες από παλιά πιάτα και ποτήρια κ.α. Θα δούμε τις τεχνικές βήμα βήμα για το κάθε υλικό σε σχέση με την βάση που θα χρησιμοποιήσουμε. Θα φτιάξουμε καθρέφτες, φωτιστικά, δίσκους σερβιρίσματος και ό,τι άλλο επιθυμεί ο καθένας για τον εαυτό του, το σπίτι του ή τους φίλους του. Κυρίως, θα εξερευνήσουμε την φαντασία μας και τις δυνατότητες μας μέσα από ένα αντικείμενο που συνδυάζει με απλό τρόπο τον καλλιτέχνη και το μάστορα που κρύβουμε όλοι μέσα μας!

Σας περιμένουμε στο Εργαστήριο ψηφιδωτού της ΒΑΒΥΛΩΝΙΑΣ!

Ώρες μαθημάτων :

1ο τμήμα ΔΕΥΤΕΡΑ 18:00-20:30

2ο τμήμα ΠΕΜΠΤΗ 18:00-20:30

Διάρκεια: 3 μήνες, 12 συναντήσεις

Κόστος: 120€ (σε δύο δόσεις των 60€)

Βεβαίωση Συμμετοχής: Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου παρέχεται βεβαίωση παρακολούθησης.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, καθώς συχνά ο αριθμός των αιτήσεων υπερβαίνει τον αριθμό των συμμετεχόντων ανά σεμινάριο.

Η εγγραφή σας θα ολοκληρωθεί με την καταβολή της συνδρομής. Παρακαλούμε περάστε από την γραμματεία του Κέντρου μας για την τακτοποίησή της πριν την έναρξη του σεμιναρίου.

Περισσότερες Πληροφορίες:

Δ/νση: Βύρωνος 3,Θεσσαλονίκη (Κέντρο)

Τηλ: 2316 00 8305 (καθημερινά 11:00-20:00)

Κινητό: 694 723 8850 (καθημερινά 11:00-20:00)

e-mailinfo@babilonia.gr

Facebookwww.facebook.com/babylonia.cultural.center

Για την ηλεκτρονική προεγγραφή συμπληρώνετε την παρακάτω φόρμα.

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΡΟΕΓΓΡΑΦΗ-ONLINE SUBSCRIPTION

(ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ)
Για τις γλώσσες σημειώστε την ΓΛΩΣΣΑ και το ΕΠΙΠΕΔΟ που σας ενδιαφέρει ( πχ. Α1- ΑΓΓΛΙΚΑ ,B2-TOYRKIKA) (For greek language choose your level etc. Greek LEVEL A1, Greek LEVEL A2...)
Τα τμήματα είναι γραμμένα στην σχετική ανακοίνωση.(Πχ. Δευτέρα 19:30-21:45 )- the hours of courses (etc. Monday 19.30-21-45)
Η εγγραφή σας θα ολοκληρωθεί με την καταβολή της 1ης συνδρομής.Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας με βάσει την ημερομηνία καταβολής της 1ης δόσης, καθώς συχνά ο αριθμός των αιτήσεων υπερβαίνει τον αριθμό των συμμετεχόντων ανά σεμινάριο Παρακαλώ περάστε από την γραμματεία του Κέντρου μας για την τακτοποίησή της πριν την έναρξη του σεμιναρίου. Your registration will be valid only by deposing the half tuition fee. Please pass by our place to complete your registration prior the beginning of the courses.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.