ΜΑΘΗΜΑΤΑ LATIN ΧΟΡΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Ξεκίνησαν εγγραφές για μαθήματα International Latin Χορού στο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΑΒΥΛΩΝΙΑ.

Τα τμήματα θα είναι ανοιχτά για όλους και το συνολικό κόστος είναι 90 ευρω. Η διάρκεια θα είναι 3μηνη. Οι ώρες του σεμιναρίου ανά μήνα είναι 8 ώρες και το σύνολο των ωρών του 3μηνου είναι 24 ώρες. Με την εγγραφή προπληρώνεται η 1η δόση των 30 ευρώ.

Αναλυτικά, στα σεμινάρια θα ασχοληθούμε με τα εξής:

Εκμάθηση βασικών βημάτων στους παρακάτω χορούς: Rumba, Cha-Cha-Cha, Samba.

Τεχνική του κάθε χορευτικού βήματος και της κίνησης των χεριών, θέση του σώματος και χορευτικές κατευθύνσεις.

Σκοπός του μαθήματος είναι να μάθουν οι συμμετέχοντες να συντονίζουν τα διάφορα μέλη του σώματός τους, αποκτώντας αρμονία στην κίνηση. Μέσα από το χορό, διδάσκεται κανείς να στέκεται και να περπατάει σωστά, ελέγχοντας το σώμα του.

Επίσης ο χορός είναι μια από τις καλύτερες αεροβικές ασκήσεις. Αυξάνει το μεταβολισμό, και βοηθαει στη καλή φυσική κατάσταση. Χορεύοντας δεν γυμνάζεται μόνο το σώμα αλλά ηρεμεί το μυαλό .

Ο πρώτος κύκλος θα ολοκληρωθεί με ένα ανοιχτό μάθημα-παρουσίαση της δουλειάς της ομάδας μέσα από χορογραφίες και ένα λάτιν πάρτι!
Με την ολοκλήρωση του πρώτου κύκλου μαθημάτων, θα ακολουθήσει 2ος κύκλος με άλλος χορούς.

Latin international

Χωρίς αμφιβολία οι πιο εντυπωσιακοί ρυθμοί στον κόσμο προέρχονται από την Λατινική Αμερική με πολλούς  από αυτούς  να έχουν τις ρίζες τους στην Αφρική. Διάφοροι χοροί αναπτύχθηκαν επάνω σε αυτούς τους ρυθμούς με  πέντε από αυτούς να είναι η rumba, η samba, το  paso doble,  jive και chachacha. Χοροί που ιστορικά χρονολογούνται από το 1913 και που εξελίσσονται μέχρι και σήμερα. Είναι χοροί «πίστας» με ιδιαίτερη τεχνική που χορεύονται σε ζευγάρια.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας με βάσει την ημερομηνία καταβολής της 1ης δόσης, καθώς συχνά ο αριθμός των αιτήσεων υπερβαίνει τον αριθμό των συμμετεχόντων ανά μάθημα.

Ώρες μαθημάτων:

ΠΕΜΠΤΗ 20:00-22:00

Διάρκεια: 3μήνες

Κόστος: 90€

Περισσότερες Πληροφορίες:

Δ/νση: Βύρωνος 3,Θεσσαλονίκη (Κέντρο)

Τηλ: 2316 00 8305 (καθημερινά 11:00-20:00)

Κινητό: 694 723 8850 (καθημερινά 11:00-20:00)

e-mailinfo@babilonia.gr

Facebookwww.facebook.com/babylonia.cultural.center

Η εγγραφή σας θα ολοκληρωθεί με την καταβολή της 1ης συνδρομής. Παρακαλώ περάστε από την γραμματεία του Κέντρου μας για την τακτοποίησή της πριν την έναρξη του σεμιναρίου.

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΡΟΕΓΓΡΑΦΗ-ONLINE SUBSCRIPTION

(ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ)
Για τις γλώσσες σημειώστε την ΓΛΩΣΣΑ και το ΕΠΙΠΕΔΟ που σας ενδιαφέρει ( πχ. Α1- ΑΓΓΛΙΚΑ ,B2-TOYRKIKA) (For greek language choose your level etc. Greek LEVEL A1, Greek LEVEL A2...)
Τα τμήματα είναι γραμμένα στην σχετική ανακοίνωση.(Πχ. Δευτέρα 19:30-21:45 )- the hours of courses (etc. Monday 19.30-21-45)
Η εγγραφή σας θα ολοκληρωθεί με την καταβολή της 1ης συνδρομής.Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας με βάσει την ημερομηνία καταβολής της 1ης δόσης, καθώς συχνά ο αριθμός των αιτήσεων υπερβαίνει τον αριθμό των συμμετεχόντων ανά σεμινάριο Παρακαλώ περάστε από την γραμματεία του Κέντρου μας για την τακτοποίησή της πριν την έναρξη του σεμιναρίου. Your registration will be valid only by deposing the half tuition fee. Please pass by our place to complete your registration prior the beginning of the courses.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.