ΔΩΡΕΑΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗΣ

Το ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΑΒΥΛΩΝΙΑ ανακοινώνει δωρεάν εργαστήριο υποκριτικής στη Θεσσαλονίκη.

Tο εργαστήριο υποκριτικής απευθύνεται σε όλους όσους θέλουν να νιώσουν νέα συναισθήματα και να βρουν έναν νέο τρόπο έκφρασης. Μέσα από την τέχνη της υποκριτικής, θα γνωρίσετε τον εαυτό σας καλύτερα, θα βελτιώσετε τις δεξιότητές επικοινωνίας και θα ανακαλύψτε ένα αίσθημα εσωτερικής ελευθερίας. Αλλά να είστε έτοιμοι - το θέατρο μπορεί πραγματικά να αλλάξει τη ζωή σας. Θα εργαστούμε με το σώμα, το μυαλό και την φαντασία. Θα μάθετε να αντιμετωπίσετε το καθημερινό άγχος, να προσαρμόζεστε σε καινούργιες συνθήκες και να βρίσκετε τις καλύτερες δυνατές λύσεις στη σκηνή και στη ζωή. 

Όλα αυτά θα τα πετύχουμε με τα παρακάτω: 
- Αυτοσχεδιασμό
- Τεχνική Meisner
- Έκφραση σώματος 
- Αλληλεπίδραση με συνεργάτη 
- Προσοχή και συγκέντρωση

 Ελάτε να εξερευνήσετε το εσωτερικό σας σύμπαν και να το μοιραστείτε με άλλους! Δεν απαιτούνται ειδικές γνώσεις ή δεξιότητες.

Η γλώσσα του σεμιναρίου θα είναι τα αγγλικά. 

Το εργαστήριο προσφέρεται ΔΩΡΕΑΝ για τα ενεργά μέλη και τους φίλους της Βαβυλωνίας, τους ανέργους (με την επίδειξη της κάρτας ανεργίας) και τους πρόσφυγες. Για όλα τα μη μέλη της Βαβυλωνίας το κόστος εγγραφής είναι 25€.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, καθώς συχνά ο αριθμός των αιτήσεων υπερβαίνει τον αριθμό των συμμετεχόντων ανά σεμινάριο.

Ώρες:

Τρίτη 18:00-19:00

Διάρκεια: 4 μήνες, 16 συναντήσεις 

Εισηγήτρια: Margaryta Deder 

Περισσότερες Πληροφορίες :

Δ/νση: Βύρωνος 3,Θεσσαλονίκη (Κέντρο)

Τηλ: 2316 00 8305 (καθημερινά 11:00-21:00)

Κινητό: 694 723 8850 (καθημερινά 11:00-21:00)

e-mail: info@babilonia.gr

Facebookwww.facebook.com/babylonia.cultural.center

Για την ηλεκτρονική προεγγραφή συμπληρώνετε την παρακάτω φόρμα.

 

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΡΟΕΓΓΡΑΦΗ-ONLINE SUBSCRIPTION

(ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ)
Για τις γλώσσες σημειώστε την ΓΛΩΣΣΑ και το ΕΠΙΠΕΔΟ που σας ενδιαφέρει ( πχ. Α1- ΑΓΓΛΙΚΑ ,B2-TOYRKIKA) (For greek language choose your level etc. Greek LEVEL A1, Greek LEVEL A2...)
Τα τμήματα είναι γραμμένα στην σχετική ανακοίνωση.(Πχ. Δευτέρα 19:30-21:45 )- the hours of courses (etc. Monday 19.30-21-45)
Η εγγραφή σας θα ολοκληρωθεί με την καταβολή της 1ης συνδρομής.Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας με βάσει την ημερομηνία καταβολής της 1ης δόσης, καθώς συχνά ο αριθμός των αιτήσεων υπερβαίνει τον αριθμό των συμμετεχόντων ανά σεμινάριο Παρακαλώ περάστε από την γραμματεία του Κέντρου μας για την τακτοποίησή της πριν την έναρξη του σεμιναρίου. Your registration will be valid only by deposing the half tuition fee. Please pass by our place to complete your registration prior the beginning of the courses.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.