Μαθήματα Χορού Latin στη θεσσαλονίκη

Ξεκίνησαν εγγραφές για σεμινάρια Λατινοαμερικάνικων και Ευρωπαϊκών Χορών στο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΑΒΥΛΩΝΙΑ. 

Τα τμήματα θα είναι ανοιχτά για όλους και το συνολικό κόστος του σεμιναρίου είναι 80 ευρω.Με την εγγραφή προπληρώνεται η 1η δόση των 40 ευρώ.

Κάθε ντάμα που θα φέρει ένα καβαλιέρο η ίδια θα κάνει ΔΩΡΕΑΝ!!! Φυσικά θα ισχύει και το αντίθετο!!!
Η διάρκεια θα είναι τετράμηνη. Οι ώρες του σεμιναρίου ανά μήνα είναι 8 ώρες και το σύνολο των ωρών του τετράμηνου είναι 32 ώρες. 

Αναλυτικά, στα σεμινάρια θα ασχοληθούμε με τα εξής: 

Εκμάθηση των 5 βασικών βημάτων στους παρακάτω χορούς: Rumba, Cha-Cha, Salsa, Batsata, Merengue, Swing, Tango, Waltz. 

Τεχνική του κάθε χορευτικού βήματος, τεχνική της κίνησης των χεριών, θέση του σώματος και χορευτικές κατευθύνσεις. 

Ομαδικές Χορογραφίες 

Σκοπός του σεμιναρίου είναι να μάθουν οι συμμετέχοντες να συντονίζουν τα διάφορα μέλη του σώματός τους, αποκτώντας αρμονία στην κίνηση. Μέσα από το χορό, διδάσκεται κανείς να στέκεται και να περπατάει σωστά, ελέγχοντας το σώμα του.  

Επίσης ο χορός είναι μια από τις καλύτερες αεροβικές ασκήσεις. Αυξάνει το ρυθμό του μεταβολισμού, βοηθάει στις καύσεις του οργανισμού και επομένως συμβάλλει στην απώλεια κιλών. Χορεύοντας δεν γυμνάζονται μόνο τα πόδια, αλλά όλες οι μυϊκές ομάδες του σώματός. 

Ο πρώτος κύκλος θα ολοκληρωθεί με ένα ανοιχτό μάθημα-παρουσίαση της δουλειάς της ομάδας και ένα λάτιν παρτυ!   

Ο δεύτερος τετράμηνος κύκλος θα ολοκληρωθεί με μια χορευτική παράσταση! Με την ολοκλήρωση του πρώτου κύκλου σεμιναρίων, θα ακολουθήσει 2ος κύκλος. 

Τα τμήματα έχουν ως εξής : 
1ο τμήμα : ΣΑΒΒΑΤΟ 17.00 -19:00

Περισσότερες Πληροφορίες :

Δ/νση: Βύρωνος 3,Θεσσαλονίκη (Κέντρο)

Τηλ. 2316 00 8305 (11:00-16:00)

Εmail : info@babilonia.gr

Facebook: www.facebook.com/babylonia.babylon

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΡΟΕΓΓΡΑΦΗ-ONLINE SUBSCRIPTION

(ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ)
Για τις γλώσσες σημειώστε την ΓΛΩΣΣΑ και το ΕΠΙΠΕΔΟ που σας ενδιαφέρει ( πχ. Α1- ΑΓΓΛΙΚΑ ,B2-TOYRKIKA) (For greek language choose your level etc. Greek LEVEL A1, Greek LEVEL A2...)
Τα τμήματα είναι γραμμένα στην σχετική ανακοίνωση.(Πχ. Δευτέρα 19:30-21:45 )- the hours of courses (etc. Monday 19.30-21-45)
Η εγγραφή σας θα ολοκληρωθεί με την καταβολή της 1ης συνδρομής.Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας με βάσει την ημερομηνία καταβολής της 1ης δόσης, καθώς συχνά ο αριθμός των αιτήσεων υπερβαίνει τον αριθμό των συμμετεχόντων ανά σεμινάριο Παρακαλώ περάστε από την γραμματεία του Κέντρου μας για την τακτοποίησή της πριν την έναρξη του σεμιναρίου. Your registration will be valid only by deposing the half tuition fee. Please pass by our place to complete your registration prior the beginning of the courses.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.