ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΧΟΡΟΥ στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για μαθήματα σύγχρονου χορού στο Babylon Dance, στη Θεσσαλονίκη.

Ο σύγχρονος χορός είναι ένα όνομα που δόθηκε στο σύνολο των διαφόρων χορευτικών φορμών του 20ού αιώνα. Αποτελείται από διάφορα συστήματα και μεθόδους τα οποία εξελίχθηκαν από το μοντέρνο και μετα-μοντέρνο χορό.

Οι αρχαίοι Έλληνες πίστευαν ότι ο χορός είναι δώρο των θεών προς τον άνθρωπο!

Το μάθημα σύγχρονου χορού εστιάζει  στη σύνθεση και τον αυτοσχεδιασμό. Στο πρώτο μέρος του μαθήματος θα ανακαλύψουμε μέσα από κινητικούς συνδυασμούς και ασκήσεις σε όλα τα επίπεδα, τις δυνατότητες του σώματός μας, τα όριά μας και πως μπορούμε να τα ξεπεράσουμε. Θα ερευνήσουμε την επικοινωνία του σώματός μας με άλλα σώματα, θα εκτονωθούμε, θα δυναμώσουμε αλλά και θα χαλαρώσουμε. Χρησιμοποιώντας τις κινητικές ιδέες του πρώτου μέρους, θα μπορέσει ο καθένας να εξερευνήσει την προσωπική του κίνηση  μέσα από τον αυτοσχεδιασμό ο οποίος είναι και ο στόχος του δεύτερου μέρους. Το μάθημα απευθύνεται σε όσους θέλουν να αναπτύξουν μια οικειότητα με το σώμα τους και τις δυνατότητές του.

Μέσα από απλές ασκήσεις και κινητικούς συνδυασμούς οι μαθητές θα έρθουν σε επαφή με τις βασικές αρχές του σύγχρονου χορού, ενδυναμώνοντας το σώμα τους και αναπτύσσοντας τη συνείδηση του τρόπου που αυτό λειτουργεί και κινείται.

Οι συναντήσεις για τα μαθήματα θα είναι 2 φορές την εβδομάδα με διάρκεια 1.15’

Ώρες μαθημάτων :

ΤΡΙΤΗ 18:30-19:30 & ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19:00-20:00

Κόστος: 30€ τον μήνα

Συνδυαστικό πακέτο για τα μαθήματα σύγχρονου χορού και ενδυνάμωσης&stretching 50€ τον μήνα (αντί 55€)

Δασκάλα: Ευαγγελία Λουσιώτη

Η Ευαγγελία Λουσιώτη γεννήθηκε στην Έδεσσα το 1990. Είναι απόφοιτος της Ανώτερης Επαγγελματικής Σχολής Χορού του Δήμου Θεσσαλονίκης καθώς και του τμήματος Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας. Κατά το έτος 2017 παρακολούθησε στο Ισραήλ το πρόγραμμα σύγχρονου χορού της ομάδας kibbutz Dance Company όπου διδάχτηκε μαθήματα τεχνικής Gaga. Ακόμη, είναι πιστοποιημένη δασκάλα του Progressing Ballet Technique, εξειδικευμένο πρόγραμμα τεχνικής μπαλέτου. Μετά το πέρας των σπουδών της, έχει παρακολουθήσει μαθήματα και σεμινάρια μπαλέτου και σύγχρονου χορού στην Αθήνα και στο Άμστερνταμ με αξιόλογους δάσκαλους και χορευτές. Έχει χορέψει και χορογραφήσει το 'DIFFERENT STROLL' που παρουσιάστηκε στο θέατρο Zichri, Ισραήλ. Επίσης, κατά το διάστημα Μαρτίου-Ιουλίου 2017 συμμετείχε σε παράσταση στην Όπερα του Άμστερνταμ.

Βεβαίωση Συμμετοχής: Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου παρέχεται βεβαίωση παρακολούθησης.

Περισσότερες Πληροφορίες:

Δ/νση: Βύρωνος 3,Θεσσαλονίκη (Κέντρο)

Τηλ: 2316 00 8305 (καθημερινά 11:00-20:00)

Κινητό: 694 723 8850 (καθημερινά 11:00-20:00)

e-mailinfo@babilonia.gr

Facebook: www.facebook.com/babylonia.cultural.center

 

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΡΟΕΓΓΡΑΦΗ-ONLINE SUBSCRIPTION

(ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ)
Για τις γλώσσες σημειώστε την ΓΛΩΣΣΑ και το ΕΠΙΠΕΔΟ που σας ενδιαφέρει ( πχ. Α1- ΑΓΓΛΙΚΑ ,B2-TOYRKIKA) (For greek language choose your level etc. Greek LEVEL A1, Greek LEVEL A2...)
Τα τμήματα είναι γραμμένα στην σχετική ανακοίνωση.(Πχ. Δευτέρα 19:30-21:45 )- the hours of courses (etc. Monday 19.30-21-45)
Η εγγραφή σας θα ολοκληρωθεί με την καταβολή της 1ης συνδρομής.Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας με βάσει την ημερομηνία καταβολής της 1ης δόσης, καθώς συχνά ο αριθμός των αιτήσεων υπερβαίνει τον αριθμό των συμμετεχόντων ανά σεμινάριο Παρακαλώ περάστε από την γραμματεία του Κέντρου μας για την τακτοποίησή της πριν την έναρξη του σεμιναρίου. Your registration will be valid only by deposing the half tuition fee. Please pass by our place to complete your registration prior the beginning of the courses.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.