ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ & STRETCHING

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για μαθήματα ενδυνάμωσης και stretching στο Babylon Dance, στη Θεσσαλονίκη.

Οι διατάσεις είναι ασκήσεις που σχεδιάστηκαν με σκοπό την ανάπτυξη της μυϊκής ευλυγισίας, ελαστικότητας και της αρθρικής ευκαμψίας.

Το μάθημα περιλαμβάνει ασκήσεις ενδυνάμωσης και διατάσεις (stretching) όπου σε συνδυασμό έχουμε αυτό που χρειάζεται το σώμα, να γυμναστεί και μετά να διαταθεί και να χαλαρώσει. Το stretching μετά την ενδυνάμωση είναι πολύ χρήσιμο για αποθεραπεία και ευλυγισία ώστε να μας βοηθήσει και στην καθημερινότητα μας!

Δασκάλα: Ευαγγελία Λουσιώτη

Η Ευαγγελία Λουσιώτη γεννήθηκε στην Έδεσσα το 1990. Είναι απόφοιτος της Ανώτερης Επαγγελματικής Σχολής Χορού του Δήμου Θεσσαλονίκης καθώς και του τμήματος Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας. Κατά το έτος 2017 παρακολούθησε στο Ισραήλ το πρόγραμμα σύγχρονου χορού της ομάδας kibbutz Dance Company όπου διδάχτηκε μαθήματα τεχνικής Gaga. Ακόμη, είναι πιστοποιημένη δασκάλα του Progressing Ballet Technique, εξειδικευμένο πρόγραμμα τεχνικής μπαλέτου. Μετά το πέρας των σπουδών της, έχει παρακολουθήσει μαθήματα και σεμινάρια μπαλέτου και σύγχρονου χορού στην Αθήνα και στο Άμστερνταμ με αξιόλογους δάσκαλους και χορευτές. Έχει χορέψει και χορογραφήσει το 'DIFFERENT STROLL' που παρουσιάστηκε στο θέατρο Zichri, Ισραήλ. Επίσης, κατά το διάστημα Μαρτίου-Ιουλίου 2017 συμμετείχε σε παράσταση στην Όπερα του Άμστερνταμ.

Οι συναντήσεις για τα μαθήματα θα είναι 2 φορές την εβδομάδα με διάρκεια 60’

Ώρες μαθημάτων: 1o τμήμα: ΤΡΙΤΗ 18:30-19:30 & ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18:00-19:00

Κόστος: 25€ τον μήνα

Συνδυαστικό πακέτο για τα μαθήματα σύγχρονου χορού και ενδυνάμωσης&stretching 50€ τον μήνα (αντί 55€)

Δασκάλα: Ευαγγελία Λουσιώτη

Βεβαίωση Συμμετοχής: Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου παρέχεται βεβαίωση παρακολούθησης.

Περισσότερες Πληροφορίες:

Δ/νση: Βύρωνος 3,Θεσσαλονίκη (Κέντρο)

Τηλ: 2316 00 8305 (καθημερινά 11:00-20:00)

Κινητό: 694 723 8850 (καθημερινά 11:00-20:00)

e-mailinfo@babilonia.gr

Facebook: www.facebook.com/babylonia.cultural.center

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΡΟΕΓΓΡΑΦΗ-ONLINE SUBSCRIPTION

(ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ)
Για τις γλώσσες σημειώστε την ΓΛΩΣΣΑ και το ΕΠΙΠΕΔΟ που σας ενδιαφέρει ( πχ. Α1- ΑΓΓΛΙΚΑ ,B2-TOYRKIKA) (For greek language choose your level etc. Greek LEVEL A1, Greek LEVEL A2...)
Τα τμήματα είναι γραμμένα στην σχετική ανακοίνωση.(Πχ. Δευτέρα 19:30-21:45 )- the hours of courses (etc. Monday 19.30-21-45)
Η εγγραφή σας θα ολοκληρωθεί με την καταβολή της 1ης συνδρομής.Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας με βάσει την ημερομηνία καταβολής της 1ης δόσης, καθώς συχνά ο αριθμός των αιτήσεων υπερβαίνει τον αριθμό των συμμετεχόντων ανά σεμινάριο Παρακαλώ περάστε από την γραμματεία του Κέντρου μας για την τακτοποίησή της πριν την έναρξη του σεμιναρίου. Your registration will be valid only by deposing the half tuition fee. Please pass by our place to complete your registration prior the beginning of the courses.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.