ΜΑΘΗΜΑΤΑ TANGO ARGENTINO ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Ξεκίνησαν εγγραφές για μαθήματα Αργεντίνικου Τάνγκο στο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ KΕΝΤΡΟ ΒΑΒΥΛΩΝΙΑ.

Τα τμήματα θα είναι ανοιχτά για όλους και το συνολικό κόστος είναι 90 ευρω. Η διάρκεια θα είναι 3μηνη. Οι ώρες του σεμιναρίου ανά μήνα είναι 8 ώρες και το σύνολο των ωρών του 3μηνου είναι 24 ώρες. Με την εγγραφή προπληρώνεται η 1η δόση των 30 ευρώ.

Αναλυτικά, στα σεμινάρια θα ασχοληθούμε με τα εξής:

Εκμάθηση βασικών βημάτων Τάνγκο και βασικών στοιχείων στο περπάτημα και την αγκαλιά.
Σκοπός του μαθήματος θα είναι να μάθουν οι καβαλιέροι να κατευθύνουν τις ντάμες του και αυτές να ακολουθουν.

Ο πρώτος κύκλος θα ολοκληρωθεί με ένα ανοιχτό μάθημα-παρουσίαση της δουλειάς της ομάδας και μια milonga!
Με την ολοκλήρωση του πρώτου κύκλου μαθημάτων, θα ακολουθήσει 2ος κύκλος με περισσότερα βήματα και φιγούρες από τον καβαλιέρο και την ντάμα.

Tango Argentino

To Αργεντίνικο Τάνγκο, όπως μας προμηνύει και το όνομα του, γεννήθηκε στην Αργεντινή στα τέλη του 19ου αιώνα στους δρόμους του Buenos Aires. Ήταν χορός του δρόμου, των φτωχών και των μεταναστών. Ο χορός αυτός αρχικά χορευόταν από ζευγάρια ανδρών, λόγω των κοινωνικών συνθηκών και του συντηρητισμού της εποχής. Με το πέρασμα των χρόνων, το τάνγκο άρχισε σιγά σιγά να απενοχοποιείται και να χορεύεται μεικτά από άντρες και γυναίκες ενώ γύρω στα 1910 χορευόταν και έξω από την Αργεντινή, ως ένας καινούργιος  χορός της μόδας, από τις αστικές τάξεις, ακόμη και από την αριστοκρατία. Με την μετανάστευση τον κατοίκων το αργεντίνικο τάνγκο εξαπλώθηκε γρήγορα στην Ευρώπη αλλά και στην Αμερική όπου κατέκτησε τους ανθρώπους. Βασικό στοιχείο του τανγκο είναι ότι ο καβαλιέρος κατά βάση αυτοσχεδιάζει πάνω στο ρυθμό και η ντάμα ακολουθεί τα βήματά του.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας με βάσει την ημερομηνία καταβολής της 1ης δόσης, καθώς συχνά ο αριθμός των αιτήσεων υπερβαίνει τον αριθμό των συμμετεχόντων ανά μάθημα.

Ώρες μαθημάτων:

ΠΕΜΠΤΗ 18:00-20:00

Διάρκεια: 3μήνες

Κόστος: 90€

Περισσότερες Πληροφορίες:

Δ/νση: Βύρωνος 3,Θεσσαλονίκη (Κέντρο)

Τηλ: 2316 00 8305 (καθημερινά 11:00-20:00)

Κινητό: 694 723 8850 (καθημερινά 11:00-20:00)

e-mailinfo@babilonia.gr

Facebookwww.facebook.com/babylonia.cultural.center

Η εγγραφή σας θα ολοκληρωθεί με την καταβολή της 1ης συνδρομής. Παρακαλώ περάστε από την γραμματεία του Κέντρου μας για την τακτοποίησή της πριν την έναρξη του σεμιναρίου.

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΡΟΕΓΓΡΑΦΗ-ONLINE SUBSCRIPTION

(ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ)
Για τις γλώσσες σημειώστε την ΓΛΩΣΣΑ και το ΕΠΙΠΕΔΟ που σας ενδιαφέρει ( πχ. Α1- ΑΓΓΛΙΚΑ ,B2-TOYRKIKA) (For greek language choose your level etc. Greek LEVEL A1, Greek LEVEL A2...)
Τα τμήματα είναι γραμμένα στην σχετική ανακοίνωση.(Πχ. Δευτέρα 19:30-21:45 )- the hours of courses (etc. Monday 19.30-21-45)
Η εγγραφή σας θα ολοκληρωθεί με την καταβολή της 1ης συνδρομής.Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας με βάσει την ημερομηνία καταβολής της 1ης δόσης, καθώς συχνά ο αριθμός των αιτήσεων υπερβαίνει τον αριθμό των συμμετεχόντων ανά σεμινάριο Παρακαλώ περάστε από την γραμματεία του Κέντρου μας για την τακτοποίησή της πριν την έναρξη του σεμιναρίου. Your registration will be valid only by deposing the half tuition fee. Please pass by our place to complete your registration prior the beginning of the courses.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.