YOGA ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΕΝΤΡΟ

Οι εγγραφές για τα μαθήματα YOGA στο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΑΒΥΛΩΝΙA ξεκίνησαν.

Hatha Yoga
Η Hatha Yoga είναι η βάση της φιλοσοφίας της Yoga. Βασίζεται στις διδασκαλίες του Patanjali και εμπεριέχει τις θέσεις (Asana), τις αναπνευστικές ασκήσεις (pranayama) και το διαλογισμό. Είναι μια ολιστική προσέγγιση στην πρακτική της γιόγκα. Μια από τις πολλές ιδιότητες της Χαθα είναι η εξισορρόπηση σώματος και νου, καθώς και η ενδυνάμωση και η ελαστικότητα του μυϊκού συστήματος. 

Yoga Nidra
Η Yoga Nidra είναι ένας είδος διαλογισμού που ανήκει στις διδαχές του Swami Satyananda Saraswati. Είναι μια απλή αλλά ταυτόχρονα βαθιά τεχνική η οποία βρίσκει τις ρίζες της στην παράδοση της Τάντρα. Η συστηματική αυτή μέθοδος επιφέρει πλήρη νοητική, συναισθηματική και σωματική χαλάρωση και είναι κατάλληλη για όλους.
Βοηθάει στη διαχείριση του άγχους, στην ενίσχυση της μαθησιακής διαδικασίας και στην αφύπνιση του εσωτερικού δυναμικού.

Τις πρακτικές καθοδηγεί η Γιώτα Ζιρζίρη!

Η Γιώτα Ζιρζίρη ήρθε πρώτη φορά σε επαφή  με τη γιόγκα και το διαλογισμό το 2006 σε ένα πολύμηνο ταξίδι της στην Ινδία. Έκτοτε παραμένει πάντα μαθήτρια. Μαθήτευσε για πολλά χρόνια δίπλα στον Κωνσταντίνο Καραφουλίδη, όπου και εμπνέυστηκε για να συνεχίσει και να εμβαθύνει την πρακτική της στο παραδοσιακό Yoga Vidya Gurukul Ashram στο Trimbak (Nashik) της Ινδίας, ολοκληρώνοντας 250 ώρες TTC στη Hatha Yoga. Έχει κάνει  σεμινάρια pranayama (αναπνευστικες ασκησεις) και διαλογισμού  δίπλα στο Γιάννη Γιαπλέ και τον Ιούνιο του 2019 ολοκλήρωσε το Yin Yoga Teacher Training (60hr) με τη Μπέτυ Παπαδοπούλου. Είναι πιστοποιημένη στο Ταιλανδέζικο Μασάζ από το Sunshine Massage School στο Chiang Mai της Ταιλανδης. 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

>>ΤΑ ΠΑΚΕΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΠΡΟΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ 30 ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

>>Η ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑΙΟΥ ΠΑΚΕΤΟΥ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΕ ΜΑΘΗΜΑ

>>ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΗΝΑ

>>ΓΙΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΟ ΜΑΘΗΜΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΡΑΤΗΣΗ ΘΕΣΗΣ ΣΕ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΒΑΒΥΛΩΝΙΑΣ

Περισσότερες Πληροφορίες:

Δ/νση: Βύρωνος 3,Θεσσαλονίκη (Κέντρο)

Τηλ: 2316 00 8305 (καθημερινά 11:00-21:00)

Κινητό: 694 723 8850 (καθημερινά 11:00-21:00)

e-mail: info@babilonia.gr

Facebook: www.facebook.com/groups/yoga.thessaloniki

Facebook: www.facebook.com/babylonia.cultural.center

Για την ηλεκτρονική προεγγραφή συμπληρώνετε την παρακάτω φόρμα.

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΡΟΕΓΓΡΑΦΗ-ONLINE SUBSCRIPTION

(ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ)
Για τις γλώσσες σημειώστε την ΓΛΩΣΣΑ και το ΕΠΙΠΕΔΟ που σας ενδιαφέρει ( πχ. Α1- ΑΓΓΛΙΚΑ ,B2-TOYRKIKA) (For greek language choose your level etc. Greek LEVEL A1, Greek LEVEL A2...)
Τα τμήματα είναι γραμμένα στην σχετική ανακοίνωση.(Πχ. Δευτέρα 19:30-21:45 )- the hours of courses (etc. Monday 19.30-21-45)
Η εγγραφή σας θα ολοκληρωθεί με την καταβολή της 1ης συνδρομής.Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας με βάσει την ημερομηνία καταβολής της 1ης δόσης, καθώς συχνά ο αριθμός των αιτήσεων υπερβαίνει τον αριθμό των συμμετεχόντων ανά σεμινάριο Παρακαλώ περάστε από την γραμματεία του Κέντρου μας για την τακτοποίησή της πριν την έναρξη του σεμιναρίου. Your registration will be valid only by deposing the half tuition fee. Please pass by our place to complete your registration prior the beginning of the courses.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.