Μαθήματα Yoga στη Θεσσαλονίκη

Ξεκίνησαν εγγραφές για μαθήματα YOGA στο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΑΒΥΛΩΝΙΑ.
Τα τμήματα θα είναι ανοιχτά για όλους και το κόστος του σεμιναρίου είναι 30 ευρώ τoν μήνα.

Ή yoga είναι ένα διαχρονικό, ολοκληρωμένο, επιστημονικό σύστημα... σαν ένας ολιστικός τρόπος ζωής θεραπεύει βαθιά και ριζικά ενώ ταυτόχρονα γυμνάζει ολόκληρο το φυσικό μας σώμα. Αποκτήστε μια υγιή σχέση με το σώμα, την αναπνοή, τις επιθυμίες σας...

Vinyasa σημαίνει συντονισμός της κίνησης με την αναπνοή και την πρόθεση.
Η πρακτική, μέσω μιας δυναμικής αλληλουχίας θέσεων, έχει στόχο να εναρμονίσει την αναπνοή με την κίνηση, να ενδυναμώσει τα αδύναμα σημεία του σώματος , να διατείνει τα δύσκαμπτα, να ενεργοποιήσει το σώμα, να ενισχύσει τη φυσική ευεξία, να δημιουργήσει ηρεμία και τελικά να φέρει συνειδητότητα  και ισορροπία στο σώμα και το νου.

Σας περιμένουμε!!! 

 

Ώρες μαθημάτων :

Hatha yoga επίπεδο αρχαρίων:
Τρίτη και Παρασκευή 11:00-12:30

Vinyasa yoga επίπεδο προχωρημένων: 

Δευτέρα και Πέμπτη 17:30-19:00

 

Κόστος: 30 €

Περισσότερες Πληροφορίες :

Δ/νση: Βύρωνος 3,Θεσσαλονίκη (Κέντρο)

Τηλ. 2316 00 8305 (καθημερινά 11:00-21:00)

e-mail : info@babilonia.gr

Facebook: www.facebook.com/babylonia.babylon

Για την ηλεκτρονική προεγγραφή συμπληρώνετε την παρακάτω φόρμα

 

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΡΟΕΓΓΡΑΦΗ-ONLINE SUBSCRIPTION

(ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ)
Για τις γλώσσες σημειώστε την ΓΛΩΣΣΑ και το ΕΠΙΠΕΔΟ που σας ενδιαφέρει ( πχ. Α1- ΑΓΓΛΙΚΑ ,B2-TOYRKIKA) (For greek language choose your level etc. Greek LEVEL A1, Greek LEVEL A2...)
Τα τμήματα είναι γραμμένα στην σχετική ανακοίνωση.(Πχ. Δευτέρα 19:30-21:45 )- the hours of courses (etc. Monday 19.30-21-45)
Η εγγραφή σας θα ολοκληρωθεί με την καταβολή της 1ης συνδρομής.Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας με βάσει την ημερομηνία καταβολής της 1ης δόσης, καθώς συχνά ο αριθμός των αιτήσεων υπερβαίνει τον αριθμό των συμμετεχόντων ανά σεμινάριο Παρακαλώ περάστε από την γραμματεία του Κέντρου μας για την τακτοποίησή της πριν την έναρξη του σεμιναρίου. Your registration will be valid only by deposing the half tuition fee. Please pass by our place to complete your registration prior the beginning of the courses.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.