ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ YOGA στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Ξεκίνησαν εγγραφές για θερινά σεμινάρια YOGA στο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΑΒΥΛΩΝΙΑ.

Η τακτική άσκηση της γιόγκα χαλαρώνει, αναζωογονεί και εναρμονίζει το σώμα και το νου. Ένα τυπικό μάθημα διαρκεί μιάμιση ώρα και περιλαμβάνει σωματικές πρακτικές (άσανα), τεχνικές αναπνοές (πραναγιάμα), συνειδητή χαλάρωση και διαλογισμό (γιόγκα νίντρα). Δεν χρειάζεται προηγούμενη εμπειρία. Απλώς φορέστε άνετα ρούχα, φέρτε μαζί σας ένα στρωματάκι και μία κουβέρτα και αφιερώστε αυτόν τον πολύτιμο χρόνο στον εαυτό σας. Το σεμινάριο θα διαρκέσει 12 ώρες. Το συνολικό κόστος είναι στα 40 ευρώ και καταβάλλεται με την πρώτη συνάντηση.

1ο τμήμα :  Τρίτη και Πέμπτη 11.00 - 12.30

Περισσότερες Πληροφορίες :

Δ/νση: Βύρωνος 3,Θεσσαλονίκη (Κέντρο)
Τηλ. 2316 00 8305 (καθημερινά 11:00-21:00)
e-mail : info@babilonia.gr

Facebook: www.facebook.com/babylonia.babylon

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΡΟΕΓΓΡΑΦΗ-ONLINE SUBSCRIPTION

(ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ)
Για τις γλώσσες σημειώστε την ΓΛΩΣΣΑ και το ΕΠΙΠΕΔΟ που σας ενδιαφέρει ( πχ. Α1- ΑΓΓΛΙΚΑ ,B2-TOYRKIKA) (For greek language choose your level etc. Greek LEVEL A1, Greek LEVEL A2...)
Τα τμήματα είναι γραμμένα στην σχετική ανακοίνωση.(Πχ. Δευτέρα 19:30-21:45 )- the hours of courses (etc. Monday 19.30-21-45)
Η εγγραφή σας θα ολοκληρωθεί με την καταβολή της 1ης συνδρομής.Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας με βάσει την ημερομηνία καταβολής της 1ης δόσης, καθώς συχνά ο αριθμός των αιτήσεων υπερβαίνει τον αριθμό των συμμετεχόντων ανά σεμινάριο Παρακαλώ περάστε από την γραμματεία του Κέντρου μας για την τακτοποίησή της πριν την έναρξη του σεμιναρίου. Your registration will be valid only by deposing the half tuition fee. Please pass by our place to complete your registration prior the beginning of the courses.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.