ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΟΡΘΟΦΩΝΙΑΣ στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το σεμινάριο ορθοφωνίας στο Πολιτιστικό Κέντρο Βαβυλωνία.
 
Το σεμινάριο απευθύνεται σε ηθοποιούς, εκπαιδευτικούς, ομιλητές, δημοσιογράφους κι όποιον έχει ως κύριο εργαλείο της δουλειάς του τον προφορικό λόγο ή θέλει να βελτιώσει την ομιλία του.
 
Το συνολικό κόστος του σεμιναρίου είναι 60 ευρώ. Με την εγγραφή προπληρώνεται η 1η δόση των 30 ευρώ. Το σύνολο των ωρών του σεμιναρίου είναι 20 διδακτικές ώρες και η συνολική διάρκεια είναι 2 μήνες. 
 
Το σεμινάριο περιλαμβάνει:
- Ασκήσεις αναπνοών
- Εκμάθηση διαφραγματικής αναπνοής
- Τοποθέτηση φωνής
- Ορθή εκφορά λόγου
- Καθαρή άρθρωση
- Απεύθυνση λόγου
 
Μέσα από τις συναντήσεις μας θα μάθετε να κάνετε σωστή χρήση της φωνής σας και θα ενισχύσετε την αυτοπεποίθησή σας. Δε θα νιώσετε ξανά τις φωνητικές σας χορδές κουρασμένες, αφού μέσα από τις ασκήσεις μας θα μάθετε να τις χρησιμοποιείτε χωρίς να τις πληγώνετε.
 
Φορέστε άνετα ρούχα κι ελάτε να δουλέψουμε τη φωνή μας!
 
Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου δίνεται βεβαίωση παρακολούθησης.
 
Εισηγήτρια σεμιναρίου: Μαρία Βαή, ηθοποιός
 
Ώρες μαθημάτων: ΣΑΒΒΑΤΟ 17:30-19:45
Διάρκεια: 2 μήνες, 20 διδακτικές ώρες
Κόστος:  60 ευρώ
 
Μετά την ολοκλήρωση του σεμιναρίου φωνητικής μπορούμε να δημιουργήσουμε νέο τμήμα γνωριμίας με το θέατρο, για όποιον επιθυμεί να γνωρίσει την τέχνη του ηθοποιού.
 
Η Μαρία Βαή αποφοίτησε από την Ανωτέρα Δραματική Σχολή Βασίλης Διαμαντόπουλος το 2013 και έκτοτε ασχολείται ενεργά με το θέατρο, συμμετέχοντας σε θεατρικές παραστάσεις και παραστάσεις παιδικού θεάτρου. Ασχολείται επαγγελματικά με το τραγούδι, παίρνοντας μέρος σε live εμφανίσεις, support γνωστών καλλιτεχνών, αλλά και σε ηχογραφήσεις για τραγούδια θεατρικών παραστάσεων. Έχει παρακολουθήσει μαθήματα φωνητικής και παίζει αρμόνιο. Παρακολούθησε μαθήματα κίνησης, σύγχρονου χορού και μπαλέτου. Είναι απόφοιτη της Φιλοσοφικής Σχολής ΑΠΘ, Τμήμα Φιλοσοφίας & Παιδαγωγικής. Τα τελευταία χρόνια ασχολείται με τη συγγραφή και την αρθρογραφία.

Περισσότερες Πληροφορίες :

Δ/νση: Βύρωνος 3,Θεσσαλονίκη (Κέντρο)

Τηλ. 2316 00 8305 (καθημερινά 11:00-21:00)

e-mail : info@babilonia.gr

Facebook: www.facebook.com/babylonia.cultural.center

Για την ηλεκτρονική προεγγραφή συμπληρώνετε την παρακάτω φόρμα.

 

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΡΟΕΓΓΡΑΦΗ-ONLINE SUBSCRIPTION

(ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ)
Για τις γλώσσες σημειώστε την ΓΛΩΣΣΑ και το ΕΠΙΠΕΔΟ που σας ενδιαφέρει ( πχ. Α1- ΑΓΓΛΙΚΑ ,B2-TOYRKIKA) (For greek language choose your level etc. Greek LEVEL A1, Greek LEVEL A2...)
Τα τμήματα είναι γραμμένα στην σχετική ανακοίνωση.(Πχ. Δευτέρα 19:30-21:45 )- the hours of courses (etc. Monday 19.30-21-45)
Η εγγραφή σας θα ολοκληρωθεί με την καταβολή της 1ης συνδρομής.Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας με βάσει την ημερομηνία καταβολής της 1ης δόσης, καθώς συχνά ο αριθμός των αιτήσεων υπερβαίνει τον αριθμό των συμμετεχόντων ανά σεμινάριο Παρακαλώ περάστε από την γραμματεία του Κέντρου μας για την τακτοποίησή της πριν την έναρξη του σεμιναρίου. Your registration will be valid only by deposing the half tuition fee. Please pass by our place to complete your registration prior the beginning of the courses.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.